veckobrev

Hej

 

Idag har vi haft en riktigt härlig dag på simstadion. Alla verkade ha så roligt tillsammans. De badade, solade, lekte och fikade och alla skötte sig exemplariskt både på simstadion och cykelvägen dit och hem. Mysigt med lite utflykter så här i slutet av terminen, särskilt när vi nu har turen att den här värmen har fått stanna.

 

I måndags avslutade vi vårt läsprojekt. Vi skrev först varsin bokrecension och hade sedan bokcafé i halvklass. Det blev jättemysigt. Alla fick i tur och ordning presentera sin bok, med titel, författare, sidantal, bilder och textmängd. De fick sedan berätta vad boken handlar om samt vad de tyckte om boken. De fick även läsa sitt favoritstycke i boken. Alla gjorde fina presentationer. Samtidigt som vi lyssnade på varandra, fikade vi med saft och kex.

 

Vi har jobbat klart i engelskaboken, på de sista sidorna tränade vi på att skriva brev och olika djurnamn. För övrigt jobbar vi just nu med att jobba klart i alla ämnen, för att bli klara till nästa vecka.

 

Vad veckorna gått fort, bara en enda vecka kvar innan vi skiljs åt. Vi ser alla fram emot sommarlov, men det känns ju alltid lite vemodigt när man ska lämna en grupp. Ni har fantastiska barn och vi kommer verkligen sakna dem allihop. Det har varit en så rolig grupp att undervisa, så engagerade och lätta att fånga i samtal och diskussioner. Det finns så mycket humor i gruppen och vi har skrattat mycket tillsammans. På avslutningsdagen samlas vi utanför Idrottshallen 12.45 eftersom avslutningen sedan börjar 13:00. Vi kommer hålla upp klass skyltar så titta efter 3C när ni kommer. Efter avslutningen samlas vi igen för att önska varandra glad Sommar. Titta efter skylten då också. Är det fint väder går vi en bit in på gräsmattan till höger om idrottshallen för att komma ifrån folkvimlet litegrand.

 

Nästa vecka:

 

TA MED EN PAPPERSPÅSE SOM BARNEN KAN TA HEM SINA SAKER I.

 

måndag: Brännboll på idrotten (ej ombyte)

 

tisdag: Lekdag (fm) ha oömma kläder och bra skor denna dag.

 

onsdag: Öppet hus i klassrummet 14:00-16:00 om man vill se NP

 

torsdag:

 

fredag: Skolavslutning 13:00 Idrottshallen. OBS!Samling 12:45 utanför.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s